Το Κατάστημα μας

Η εταιρεία Ι. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1989 με κύρια δραστηριότητά της την εισαγωγή και εμπορία μετάλλων, μεταλλικών σωλήνων, προφίλ και φύλλων χάλυβα.

Το κεντρικό κατάστημα και η έδρα της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 1850 τ.μ., με κτιριακές εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. στη Χαλκίδα.

Το 1997 προχώρησε στην αγορά οικοπέδου 14 στρεμμάτων στο Σχηματάρι Βοιωτίας, και στην ανέγερση εργοστασίου 6.000 τ.μ.

Εκεί δημιουργήθηκε το 2003 το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής πάνελ πολυουρεθάνης με μορφή κεραμιδιού στην Ελλάδα.

Το 2010 προχώρησε στην υλοποίηση του νέου πατενταρισμένου υλικού της, πάνελ κεραμίδι με ενσωματωμένη φυσική ξυλεία.

Το 2014, μετά από δεκαετή πορεία και εμπειρία στο χώρο, προχωράει σε νέα επένδυση για την αγορά και εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής πάνελ πολυουρεθάνης για την παραγωγή οροφών, τοιχοποιίας, ψυκτικών Θαλάμων, σε διάφορα προφίλ και πάχη.

Στόχος της η παραγωγή ποιοτικών υλικών, χαρακτηριστικών που διακρίνουν όλα της τα προϊόντα έως σήμερα. Η εταιρεία Ι. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΒΕΕ διαγράφει μια συνεχή ανοδική πορεία εδώ και 25 χρόνια. Η επένδυση σε εξοπλισμό και τεχνολογία 3ης γενεάς έχει συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και την εξασφάλιση άριστης ποιότητας των προϊόντων της. Η εμπειρία του προσωπικού της, η διαρκής προσπάθεια εκσυγχρονισμού και πρωτοπορίας στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί καθώς η διαρκής έρευνα για νέα μοναδικά προϊόντα της, έχουν εξασφαλίσει ηγετική θέση στον κλάδο των προκατασκευών.


Τα Έργα μας

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!